Even voorstellen

Mijn naam is Cathelijn, ik ben geboren in het voorjaar van 1992 en woonachtig in het mooie Westerwolde.
Opgegroeid tussen de dieren zijn deze een steeds grotere rol in mijn leven gaan spelen.
Wij hebben eigenlijk altijd al honden, katten, konijnen, en kippen gehad. Later kwamen hier ook ander dieren bij zoals paarden, geiten, een schildpad, en allerlei soorten vogeltjes.

Al jong wist ik dat ik met dieren wilde gaan werken.
Daarom heb ik besloten de studie tot paraveterinair te volgen, deze heb ik in 2014 succesvol afgerond. Daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in dit beroep.
Ook ben ik in het bezit van de diploma′s Dier Management, Kynologie en EHBD (Eerste Hulp Bij Dieren).

Het is altijd mijn ambitie geweest om een eigen bedrijfje te beginnen. En natuurlijk moest het wel iets met dieren te maken hebben!
Er werd mij wel eens gevraagd of ik, bij afwezigheid van de eigenaar, voor bijvoorbeeld de hond wilde zorgen. En dan niet alleen ‘even’ een bakje eten neer zetten, maar ook uitlaten, de nodige knuffels en aandacht geven, en evt. ook medicatie toedienen.
Van het één kwam het ander, want er zijn uiteraard ook mensen die een kat hebben of een paard, ook die vragen de nodige aandacht en verzorging.
Toen mij dit vaker gevraagd werd heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken door het opzetten van mijn eigen bedrijfje.
Zo ontstond Home Care Huisdierservice.

Bij mij staat dierenwelzijn hoog in het vaandel, en daarom lever ik de best mogelijke zorg op locatie. Dankzij het brede aanbod van diensten kunt u voor alles bij mij terecht.
Door de jarenlange ervaring, het volgen van verschillende diergerelateerde studies, en de grote voorliefde voor dieren kunt u de zorg met een gerust gevoel aan Home Care Huisdierservice overlaten. De opleidingen worden uiteraard up-to-date gehouden door het regelmatig volgen van nascholingen en / of lezingen, waardoor er een brede kennis ontstaan is en behouden blijft.