Soms maak je dingen mee…..

30 maart 2022 Uit Door info@homecarehuisdierservice.nl

Ik in de auto, onderweg, muziekje aan, lekker wakker worden😊
Midden op de 80km weg lopen twee kleine hondjes…Ik vol in de remmen om een boems te voorkomen, auto midden op de weg laten staan, eruit gesprongen en een tegemoet komende vrachtwagen tegen gehouden om een andere boems te voorkomen. Gelukkig kwamen de hondjes gelijk naar me toe, onder elke arm een hondje, vrachtwagen chauffeur vriendelijk bedankt zijn geduld en naar het dichtstbijzijnde huis gelopen.
Na te hebben aangebeld, geklopt, en aan deur gerammeld, werd er na een “wat is er nou weer voor gezeik” en veel ander gemopper (niet voor herhaling vatbaar🤫) open gedaan…
Ik: zijn dit uw hondjes?
Meneer: Ja (lekker spraakzaam ook)😅
Ik: Ze liepen midden op straat en ik reed ze bijna aan.
Meneer: oh, zet ze maar neer.
Hondjes: Helemaal blij en lopen druk kwispelend naar binnen.
Meneer: Geeft eentje een schop gevolgd door een “foei niet meer doen” en doet de deur dicht.

Uhm… what the f#$% just happened?😱😂🤔

Alstublieft hoor meneer, graag gedaan meneer, geen dank… Maar sorry meneer, dat ik kwam storen met mijn “gezeik” over twee bijna plat gereden hondjes…
En die schop is natuurlijk ook een dikke No Go meneer!!Ohnee, om dat te zeggen kreeg ik geen kans meer, want toen was de deur al dicht gesmeten🙈 U was ook vast met allerlei veeeeeel belangrijkere dingen bezig🤦🏻‍♀️

Maar geluk bij een bijna ongeluk, ik ben erachter gekomen dat als ik een noodstop maak mijn auto automatisch zijn alarmlichten aandoet🙈😅 Hoef ik daar tenminste niet over na te denken😂